Uitgevonden door Dr. Constantin Pascu

Salin Plus is uitgevonden door biochemicus dr. Constatin Pascu, die merkte dat zijn eigen bronchitis verbeterde toen hij als hobby zoutkristallen kweekte. Salin Plus is internationaal gepatenteerd en bekroond met talrijke onderscheidingen voor innovatie.

Gouden medaille - 51e Eureka-Tentoonstelling voor Innovatie, Onderzoek en Nieuwe Technologie, Brussel, België.

Zilveren medaille - 30e Internationale Tentoonstelling van Uitvindingen, Nieuwe Technologie en Producten, Genève, Zwitserland.

Ons verhaal

Ons verhaal begon in 2018 in Australië, toen oprichter Cameron Hay hoorde van een apparaat voor zouttherapie dat honderden vijfsterrenrecensies kreeg.

Cameron stuurde deze apparaten naar vrienden in Japan die leden aan astma en chronische hooikoorts. Hierna verspreidde het bericht zich snel: Salin Plus werkte waar andere methoden geen effect hadden.

In 2019 richtte hij Halo Plus op om het apparaat in Japan te verkopen. Vanaf 2020 raakte hij gefascineerd door het effect van droogzouttherapie bij corona en long covid.

In 2022 verhuisde hij naar Nederland om Halo Plus Europe op te richten, en richtte hij Rescude BV op, een start-up die zich richt op droogzouttherapie bij long covid-patiënten.

 

 

bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam

Camkel Holding B.V. trading as Haloplus Netherlands

Locatie hoofdkantoor

Zieseniskade 12-2, Amsterdam 1017RS, Netherlands

Gesticht

8 November 2022

Het op de markt verkopen van gezondheid en wellness producten alsmede het geven van advies op dit gebied.

KVK-nummer

88125262

Bank

Bunq

Informatie over werkgelegenheid

Ons snelgroeiende bedrijf is altijd op zoek naar getalenteerde mensen. Als je geïnteresseerd bent in werken voor een bedrijf dat zich richt op uitstekende productafhandeling en klantenservice, neem dan contact met ons op via info@haloplus.nl